Aanmelden

Aanmelden

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Vereiste informatie.

Mooi.. Je hebt waarschijnlijk net als vele andere leerlingen, na het doornemen van deze website, een besluit genomen om bij mijnrijschool.nl te gaan lessen.Top! Een begin van een nieuwe mijlpaal in je leven...Je mag onderstaand aanmeldformulier gaan invullen. Na het versturen maak ik, zo snel mogelijk, alle administratieve zaken in orde. Deze stuur ik middels een email naar jou toe. Hierin vindt je diverse documenten om door te lezen. (Dit gebeurt nog dezelfde dag! zoniet dan even contact opnemen)

Wat ook wel handig kan zijn is om gelijk te kijken naar de vragen die ze stellen voor de gezondheidsverklaring. Als er op een van de vragen "JA" geantwoord moet worden, kan je opleiding wat langer duren. Dus hoe eerder we dat weten hoe sneller het kan verlopen.

Nog een kleine tip!

Zorg wel dat je tijd hebt!

Als je het door de week te druk hebt met school, stage, sporten en je werk dan kun je beter wachten tot een beter moment. Het beste is op verschillende tijden/dagen te lessen. Dat voorkomt ook teleurstelling met het inplannen als jou tijd niet beschikbaar is. Dus als je maar op 1 dag en 1 tijdstip kunt moet je nog geen rijlessen gaan volgen!

We hanteren voor avondlessen een extra tarief van €7,50 per les en in het weekend €10,- deze worden achteraf middels een betaalverzoek in rekening gebracht.

 

 

 

Voornaam: *
Voorletters: *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode *
Plaats: *
Geb. datum *
Geboorteplaats: *
Emailadres: * Deze wordt gebruikt voor het inplannen / bevestigen van lessen! liefst een email die vaak bekeken wordt en van de leerling zelf.
Telefoonnummer: *
Nationaliteit: *
Geslacht:
Man
Vrouw
Theorie gedaan:

U gaat akkoord met de Algemene Voorwaarden 

Akkoord voorwaarden: * Aanvinken als u akkoord gaat met de voorwaarden
Ik meld me aan voor: * brons = Dit is te vergelijken met een ervaren leerling.<br/>zilver = Voor een vlotte leerling.<br/>goud = Voor de onervaren leerling.
Brons
Zilver
Goud
Pakket Aanbieding “beginnen in...“
Theorieboek start & finish
Overige
Opmerkingen:

privacyverklaring

Akkoord gebruik van persoonsgegevens. (zie privacyverklaring) * Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet geeft u als persoon meer privacyrechten. U geeft toestemming aan mijnrijschool om uw gegevens te gebruiken voor het maken van o.a. lesaccount, leskaart, vorderingen-kaart, aanvragen CBR, rijlesplanner, facturatie, Social Media (foto's voor reclame doeleinden).
  • Logo RGB
  • itheorie
  • Plango rijschoolsoftware Mijn Rijschool Twenterand
  • CBR mijn rijschool twenterand
  • RIS gecertificeerd 314x314b
  • rijbewijs1
  • digid
  • Logo-IBKI