Theoriedag

Mijnrijschool.nl probeert 1x per maand een cursus te geven waar je middels oefenexamens extra kunt leren. Het biedt geen garantie dat je in 1x gaat slagen, maar je komt wel veel meer kennis van theorie op het CBR theorie-examen.

theoriedag mijnrijschool.nl 

Je krijgt uitleg over de vragen, verdieping over de verkeersregels, tips en ezelsbruggetjes om het makkelijker te onthouden. Maar ook hoe je makkelijker kunt leren! Want wees eerlijk, zo leuk is het nu ook weer niet om theorie te moeten leren. En alles wat het makkelijker kan maken is weer mooi meegenomen toch.

Je krijgt handige (papieren) samenvattigingen en ook veel informatieve website's waar je informatie kunt vinden om je extra goed voor te bereiden op je theorie-examen.

auto theorieboek start en finish voorkant open

Er is een "inkijk" exemplaar ter beschikking van het theorieboek Start&finish (een makkelijk te lezen boek met veel plaatjes ter verduidelijking €25,50)

Deelnemers krijgen trouwens €5,50 korting op het boek!! Dus geen €25,50 maar €20,-

 masterdrive

De cursus wordt gegeven met behulp van een digitaal softwarepakket speciaal ontwikkeld om klassikaal theorieles te geven. Het programma werkt onder andere met 3D-animaties, video en foto’s. 

Cursisten kunnen met hun eigen telefoon of tablet verbinding maken met het systeem om zo interactief antwoord te geven.

Deze dag vind plaats in Daarlerveen bij het Kulturhus 't Trefpunt 

kosten voor deze cursus zijn :€65,- 

Tijdens de cursus is er koffie en thee gratis en tussen de middag een gratis fris. Eventueel kan er tegen betaling een lunch genuttigd worden.

Wil je ook deelnemen aan een dagcursus of meer informatie? Neem dan contact op met mijnrijschool.nl


>>>>>>> geplande datum is zaterdag 22 December <<<<<<<

KLIK HIER VOOR AANMELDEN THEORIECURSUS

 

(Na het volgen kun jezelf een theorie-examen inplannen via de website van het CBR)